26 Haziran 2017 Pazartesi

Rusya Cafe Mobilyaları ve Rusya Cafe Masa Sandalye

Rusya Cafe Mobilyaları

Firmamız İstanbul’da olup uzun yıllardır cafe mobilyaları imalatı yapmaktadır. Ürünlerimiz arasında Cafe Berjer Koltukları, Cafe Masaları, Cafe Sedirleri ve Cafeler İçin Sandalyeler Üretmekteyiz.
Tüm Türkiye’ye hizmet verdiğimiz gibi diğer ülkelere de hizmet vermekteyiz. Rusyada Cafe, Restoran ve Hotel mobilya ihtiyaçlarınızda sizlere hizmet vermekten gurur duyarız.

Rusya Cafe Masa Sandalye

Firmamız tamamen yerli üretim alt yapısıyla ve gelişmiş teknolojiyi kullanarak hizmet vermekte ve ürettiğimiz ürünlerimizin en uygun kalitede malzeme kullanarak Rusya‘ya cafe mobilya üretimi sağlamaktadır.

Rusya Cafe Masa Sandalye Fiyatları

Siz değerli ziyaretçimize uygun fiyat ve taşıma olanaklarımızdan daha iyi faydalanmanız için olabildiğince yoğun çalışmalar sürdürmekteyiz. Rusya’ye özel fiyat almak için iletişim sayfamızda bulunan iletişim numaralarımızdan veya info@cafemasasandalye.com adresimize göndereceğiniz E-Posta taleplerinizi hızlıca cevaplandıracağımızdan şüpheniz olmasın.

Saygılarımızla,
cafemasasandalye.com


25 Haziran 2017 Pazar

Mutfak Masa Sandalye ve Cam Mutfak Masası

Mutfağınıza renk katacak birbirinden güzel büyüyen mutfak masa takımları cafemasasandalye.com adresinde. 110cm'den açıldığında 170cm'e kadar büyüyebilen bu mutfak masa takımları temperlenmiş cam üzerine baskılı halde gelmektedir. Kolay kırılmaz yapısıyla uzun süre sağlıkla kullanabilirsiniz.

Mutfak Masa Sandalye

Demonte olarak gönderilen bu ürünler sadece masa ayaklarını hızlıca monte ederek kullanabilirsiniz.

Cam Mutfak Masası

550 TL gibi bir fiyata sizde bu mutfak masa sandalye ürünlerine hızlıca sahip olabilirsiniz.
 Yapmanız gereken sadece aşağıdaki linkte sitemizi ziyaret etmek.