29 Aralık 2014 Pazartesi

Cafe Berjer Koltuk

Berjer Koltuk Modelleri, Evimizin daha güzel görünmesi ya da evde daha rahat edebilmemiz için odalara köşe takımı evin tavanına germe tavan mutfağımıza ankastre mutfak derken binlerce liralık masrafa gireriz.  Yeni çıkan özellikle de salonlara gayet uygun berjer modelleri sayesinde bu masrafları büyük oranda azaltacağız. Bu sayede hem masraflardan kurtulup hem de evimizin daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlayabileceğiz. 

Berjer koltuklar görünüm itibari ile köşe takımlarına nazaran daha lüks olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ayrıca koltuğun rahatlığı ise beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Bu modellerden alacağınız herhangi bir koltuk hem evinizin daha güzel görünmesini sağlayacağı gibi ekonomik yönden de sizleri oldukça rahatlatacak. Gündelik yaşama göre biraz lüks sayılabilecek berjer koltuklar özellikle özel günlerde toplu misafirlerin rahatına göre dizayn edilmiş olup bu gibi durumlarda oldukça kullanışlı bir şekildedir.

Berjer koltukları evlerde olduğu kadar iş yerlerinde, bürolarda, cafelerde, ofislerde de rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle lüks cafelere yönelik dizayn edilen cafe berjer tipi koltuklar bu mekânların vazgeçilmezi haline gelmiş durumda. Berjer koltuklar kullanılan cafelere ayrı bir hava girmiş ve bu sayede mekânın ayrı bir havası olmuş. Bu hava içeriye giren müşteriler tarafından hemen fark ediliyor ve müşterilerin kendilerini ayrıcalıklı hissetmelerini sağlıyor. Cafelerde olduğu kadar bürolarda ofislerde de oldukça popüler olan berjer koltuklar özellikle bu mekânlardaki müşteriler ve misafirleri ağırlarken ya da onları bekleme salonunda bekletirken sıkılmadan vakit geçirmelerini sağlayabiliriz.

cafe koltukları arasında oldukça popüler olan berjer koltukları estetik olduğu kadar fiyatlarıyla da çok avantajlı. Bu sayede iş yeri sahiplerinin tercihler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Görsel olarak diğer koltuk modellerine nazaran çok daha güzel olan ve göze hitap eden bu koltuklar sayesinde müşteriler hem daha rahat ediyor hem de bu cafeler daha çok müşteri çekiyor. Berjer koltukların bir diğer özelliği ise köşe takımlarına göre çokça yer kaplamaması. Bu sayede evde, cafede, büroda ya da iş yerinde istediğimiz yere göz zevkimize göre rahatlıkla yerleştirebilir istediğimiz zaman yerlerini değiştirebiliriz. Ayrıca bu koltukların temizliklerini de rahatlıkla yapabiliriz.